Halmazottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége
Esély egy teljesebb életre...Mottó: Egyetlen szó kísérje életed, ez a szó legyen a szeretet

SZJA 1 %

Ennél jobb helyet ne keressen...


Kérjük, támogasson Ön is adója 1 %-ával!!!Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége
Kiemelkedően közhasznú szervezet
Adószám: 18588938-1-10
Bankszámla szám: HU 08-6280-0307-1102-9984-0000-0000

E-mail: halmozottan@citromail.hu
Telefon: +36 30 9584 405


Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Támogatásért fordulunk Önhöz, gyermekünk külföldi gyógykezelése ügyében.

Ádám fiunk, 1987. június 28-án született az egri Markhot Ferenc Kórház szülészetén. Panaszmentes terhességet követően a szülés során bekövetkezett oxigénhiány miatt súlyos idegrendszeri károsodást szenvedett. Ezáltal sérült az egyensúlyérzéke és a mozgáskoordinációja. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy szellemileg épp maradt.

Az elmúlt 20 évben végigjártunk minden hazai gyógy és rehabilitációs intézményt, ami állapotának javulásával kecsegtetett. Elértük azt a határt, amit konduktív tornával, masszírozással el tudtak nála érni. Jelenlegi állapotában állandó felügyeletet igényel. Végtagjait használni nem tudja, ülni csak speciális támaszokkal tud. Elektromos kocsiját, számítógépét a fejével irányítja, viszont létszükségleteihez, helyváltoztatáshoz külső segítséget kell igénybe vennie. 1995-2003 között kijárta a Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium 8 osztályát, példás eredménnyel végzett, mint magántanuló. Ez idő alatt tanulta meg felhasználó szinten kezelni a számítógépet.

Az eltelt évek alatt lassan beletörődtünk a változtathatatlanba, bár a reményt feladni sosem szabad. 1993-ban született a lánytestvére, vele minden rendben. Életünket, családunkat köré fontuk, teljes és egyenlő jogú tagja a csapatnak.

De most feltűnt egy lehetőség, amiben eddig hinni sem mertünk. Kínában 14 éves múltra tekint vissza az őssejt terápia. A legfrissebb információink szerint mára már célzottan a koponyába is tudnak elhelyezni ezekből a sejtekből, amikből újraépülhet az egykor elhalt idegszövet. A most hazatérők ámulva és csodálattal beszélnek azokról az állapotbeli javulásokról, amiket gyermekeiken tapasztaltak. Mi is szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget. Az egyedüli akadály, az a 17 000 $ amibe a kezelés kerül. Tudomásunk szerint az eljárásra OEP támogatás nem igényelhető. A család más módon előteremteni ezt az összeget nem tudja.

Ezért fordulunk most Önhöz is, hogy anyagi támogatásával segítsen nekünk megadni ezt az esélyt Ádámnak. Ha úgy dönt, hogy hozzájárul ügyünkhöz, kérjük adományát a:


Halmozottan Sérültek
Heves Megyei Szülőszövetsége

HU 08-6280-0307-1102-9984-0000-0000 számú számlájára.

Fontos!: „Osváth Ádám javára” megjegyzéssel eljuttatni szíveskedjen!

Belföldi számlaszám: 6280-0307-1102-9984

Hálás köszönettel, az Osváth család, EgerOsváth Ádám SZÁMÍT ÖNRE!!!

Hiszen csak az Önök segítségével élhet teljesebb életet!

ADJON ESÉLYT!

Amennyiben kapcsolatba szeretne kerülni az Osváth családdal, megadjuk a család elérhetőségét.

Keressen minket!

Domán Zoltán

Honlapkészítés